MacBook Air er super let at tage med på cykelturen

Én MacBook air i rygsækken, en drikkedunk og med min cykelhjelm på hovedet, var jeg nu på vej ud på min cykel i flotte København. Der er intet bedre end en dejlig morgen-cykeltur i indre København.

Jeg elsker at cykle ud imod dybbølsbro, hvor jeg gang på gang beundre cykelbroen. En bro der er dedikeret til cyklister. Det er ikke tilladt at gå på broen. Selvom jeg gang på gang oplever at mine medmennesker gør dette. Og jeg forstår godt hvorfor de gør det. Cykelbroen er decideret et mesterværk. Broen kaldes faktisk cykelslangen, hvilket skyldes at broen “slanger” sig over vand og bjerge. Der er godt nok ingen bjerge, men I forstår vel hvor jeg vil hen med dette. Cykelslangen er så inspirende og opslugende, at selveste Berlinske har givet denne cykelbro 5 ud af 5 stjerner.  Og de er decideret helt vilde med denne orange cykelbro.

Cykelslangen

Første stop på turen med min MacBook air på skødet

Inden jeg tager ud på min daglige cykeltur har jeg selvfølgelig altid sørget for at min MacBook er opladet. Det der er så perfekt ved en MacBook air, er at den ikke vejer noget som helst, og derudover har den en batteritid på 10-12 timer, hvilket betyder, at jeg ikke behøver at have min oplader til MacBook med på farten.

Oplader til MacBook

Jeg sætter mig altid ved vandet og skriver hvad der nu skal skrives. Denne artikel blev også skrevet ved vandet. Jeg kan anbefale at sætte sig ude foran fisketorvet, lige ved cykelbroen. Eller cykelslangen om du vil. Her kan du nemlig stjæle gratis wifi fra Fisketorvet. Det har jeg altså ikke dårlig samvittighed ved at gøre, da jeg altså også engang imellem bliver forfrisket med en kaffe fra en af deres cafeér.

Disclaimer

Jeg ved godt at det første billede faktisk ikke er et billede af den omtalte cykelslange. Desværre har jeg ikke rettigheder til at vise et sådan billede, og jeg vil næppe have en regning  ind af døren på 5.000 DKK pga. brud på ophavsretten.

Dog vil jeg anbefale at læse den føromtalte artikel i Berlinske, som har et rigtig flot billede, taget af fotografen Thomas Lekfeldt.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *